Siddende træning

Søndag kl. 11-12.15 i LHIF ́s lokale ved Lyngby Svømmehal.

LHIF kan som den eneste forening i Danmark tilbyde ́siddende aerobic ́. Træningen foregår siddende på stol eller kørestol, og øvelserne er primært for nakke, skuldre og overkrop. Træningen giver høj puls, styrke og ikke mindst sved på panden, og der afsluttes med udspænding af de forskellige muskelgrupper.

Instruktør Cathrine Guldberg er selv kørestolsbruger og uddannet fitness instruktør. Hun har ud fra sine egne erfaringer i kørestol sammensat et unikt ́siddende aerobic ́ program.

Under corona nedlukningen har du som medlem mulighed for at deltage virtuelt i en lukket Face-Book gruppe i samme tidsrum. Ansøg medlemskab af gruppen via face-book siden LHIF

Hvis du ikke er medlem af LHIF kan du være med ved at betale et mindre beløb. Tilmeld dig via faceebook- siden

Svømning

Mandag kl 18 - 20 i Lyngby svømmehal

Vi har reserveret to baner i et 50 m bassin, og der står frivillige hjælpere til rådighed i omklædningsrummet og ud til bassinet. Vi har transportstole og andre hjælpemidler til rådighed i svømmehallen. Omklædningsforholdene er gode, og der er mulighed for at komme i sauna – også for kørestolsbrugere.

 

Håndcykling

LHIF har 3 håndcykler, som udlånes gratis til medlemmerne. Håndcykling er en dejlig måde at bevæge sig på, hvis man ikke kan bruge en almindelig cykel. Det giver stor bevægelsesfrihed og god kondition. Vi arrangerer forskellige cykelture i lokalområdet, og deltager også i større arrangementer, såsom Sjælsø Rundt og Mølleå touren. Desuden arrangerer klubben hvert år Tour de Kongelunden som er et håndcykelløb for både bredde og elite i samarbejde med Dansk Håndcykel Klub

 

Skitur

Hvert år tager klubben til Beitostølen i Norge og deltager i Ridderrennet som er et stort internationalt skistævne for mennesker med handicap. Der er plads til både nybegyndere og den absolutte elite. Klubben har  6 skikælke (til langrend for kørestolsbrugere) og 2 bi-ski (til alpint for kørestolsbrugere).